BB4Fun verwelkomt nieuwe clubs

Het allereerste BB4Fun - tornooiseizoen is geslaagd. Zo goed als alle clubs konden minstens één thuistornooi organiseren en de reacties waren lovend! Reden te meer om de frequentie wat op te drijven en het lijkt er sterk op dat we dat doel zullen bereiken. Deze week meldden enkele nieuwe ploegen zich aan om in te stappen in het tornooicriterium.

De uitbreiding is ingezet, dus vertel je vrienden, klasgenoten en kennissen wat voor een coole sport basketbal wel is! Wie weet kom je hen volgend jaar wel tegen op het basketbalveld of staan jullie samen in de ploeg.

Vorige maand zette het vaste eindtornooi alvast de kroon op het succes van het voorbije seizoen. Vijftien teams vonden de weg naar sporthal Redinghof in Leuven en vulden die met prachtige passen, keurige korven en vooral aanstekelijk amusement. De supporters genoten, de spelers nog meer en natuurlijk mocht er klein slotfeestje gebouwd worden ter ere van de trainers, die iedereen toch maar weer een heel seizoen met goede zorg omringd hebben. Foto's en uitslagen van alle tornooien op www.sporta.be/basketbal.

(c) 2012, Sporta