Schiet in(ter)actie op de Sporta-clubmeeting

Het vernieuwde concept begint al van zodra je binnen treedt. In afwachting van alle aanwezigen, kan je je daar vergapen aan een infomarkt over allerlei boeiende thema's uit het recreatieve sportclubwezen. Anders gezegd: jij bepaalt zelf waarover je je informeert.

Daarna verzamelen we een eerste keer voor een kort rondje werkingscijfers en een stemming voor wie de provincie gaat vertegenwoordigen in de Sporta-raad. Altijd handig om weten wie dat zijn, bvb. als je een speciaal verzoek hebt.

Doorschuifdialogen

Het volgende agendapunt hebben we de doorschuifdialogen genoemd. Eén tafel, twee sportclubkwesties en twee mensen met eerstehandskennis die daarover de hersenhelften kruisen. Een rotatiesysteem zorgt voor verschillende gesprekspartners, nieuwe ideeën en heel veel wederzijdse inspiratie. Inspiratie waar we nadien kort, krachtig en collectief op terugblikken.

Miniquiz

Als sluitstuk voor deel 1 testen we jullie Sporta-kennis. Verwacht echter geen gewone kwis met pen en papier. De hoofdprijs is een klepper van formaat: een bon van €500 die je mag besteden aan een verblijf op een Sporta-centrum! De troostprijs is een gelijkaardige bon van €50.

De bril van de vrijwilliger

Na de pauze met bevoorrading en nog steeds opgestelde infomarkt, geeft gastspreker Koen Vermeulen zijn beste tips over hoe je de sportclub vrijwilligersvriendelijker kan maken. Hij heeft een bril mee, waardoor je jouw vereniging ziet zoals een vrijwilliger die ziet en wees maar zeker dat je zo tot nieuwe inzichten zal komen.

Sluit aan waar je kan

Wanneer Waar
Maandag 12 oktober - 18u30 Ethiasgebouw - Prins Bisschopssingel 73 - Hasselt
Woensdag 14 oktober - 18u30 Klimzaal Biover Sport - Zuiderlaan 20 - Gent
Donderdag 22 oktober - 18u30 Extra-Time - Louisalei 24 - Hoboken
Maandag 26 oktober - 18u30 Euro Volley Center - Beneluxlaan 22 -Vilvoorde
Dinsdag 27 oktober - 18u30 Evenementenhal Schiervelde - Diksmuidsesteenweg 374 - Roeselare

Laat van je horen!

Binnenkort krijg je een officiële uitnodiging met de bevestigingsbutton. Als lezer van onze nieuwsbrief krijg je nu al de kans om jouw plaats vast te leggen. Ook als je zeker NIET komt, zouden we je willen vragen dat te laten weten. Dat doe je via DEZE LINK. Hopelijk tot binnenkort!

(c) 2012, Sporta