Berichten uit de interclub

GEWIJZIGDE UITSLAG

De uitslag van wedstrijd 01/048 in 5e afdeling A (senioren interclub) tussen Omni Vrembo B en Ekershof-Asters A wordt gewijzigd. Oorspronkelijk eindigde de match op 3-7, maar omdat de ploegopstelling niet werd nageleefd verandert dat ambtshalve naar 7-3 in het voordeel van Omni Vrembo B.

VERZETTE THUISWEDSTRIJDEN TTK 'S GRAVENWEZEL

TTK 's Gravenwezel vraagt  om volgende richtlijnen te volgen wanneer zij op eigen vraag of op verzoek van een bezoekende club een  thuiswedstrijd moeten verzetten:

  • De thuiswedstrijden van TTK 's Gravenwezel B kunnen alleen van donderdag naar een dinsdagavond van dezelfde of een vroegere week verzet worden.
  • De thuiswedstrijden van TTK 's Gravenwezel A, C en D kunnen alleen van vrijdag naar een dinsdag- en/of donderdagavond van dezelfde week verzet worden. Dat is afhankelijk van de thuiswedstrijden van 's Gravenwezel B. Bekijk in die gevallen de kalender.

De club kan niet afwijken van die richtlijn, dus hou daar zeker rekening mee.

WEGENWERKEN MERKSEM

Er zijn grote wegenwerken aan de gang op de Bredabaan in Merksem. Het kruispunt Bredabaan, Minister Delbekelaan, Groenendaallaan ligt volledig opgebroken en is gesloten voor het verkeer dat van het Sportpaleis komt. Langs die weg is het lokaal van TTC Groenendaal niet bereikbaar, maar je kan via deze link alternatieve routes opzoeken.

WEGWIJZER

Hij staat al even op de website, maar hij mag ook in de Mededeling natuurlijk. Hier is hij, de wegwijzer (klik op de tekst om hem te zien).

(c) 2012, Sporta