Clubbeloning vanaf bepaald aantal tornooideelnemers

Federale tornooien zijn ideale gelegenheden om je eens te meten met reeksgenoten van een andere provincie in een vriendschappelijke en gezellig-competitieve sfeer. Daarnaast zijn het mogelijkheden om jouw klassement op te krikken.Alsof dat nog niet interessant genoeg is, voegt Sporta-tafeltennis daar vanaf dit seizoen nog een paar bonussen en verbeteringen aan toe:

  • Clubbeloning: niet-inrichtende clubs die minstens 30 leden aanmoedigen om zich in te schrijven, krijgen een bonus van €20. Vanaf 50 ingeschreven clubspelers stijgt die bonus naar €50. De inrichtende club rijft de bonus van €20 binnen als ze met minstens 50 tafeltennissers vertegenwoordigd is.
  • Hogere waardebons: in vergelijking met vorig seizoen zijn de waardebons in totaal 80% meer waard. De winnaar van elke reeks krijgt dus een waardebon die minstens dubbel zoveel waard is dan voorheen.
  • Opwarmingstafels: op uitdrukkelijke vraag van de spelers, trachten we op elk tornooi een aantal opwarmingstafels te voorzien.

Voorts doet de tornooicommissie zoals steeds haar uiterste best om de tornooien zo aangenaam en vlot mogelijk te laten verlopen. Daarvoor rekent zij ook op de medewerking van de spelers en staat zij hartelijk open voor eventuele suggesties. Dus heb je een idee of een punt van kritiek dat de federale tornooi aantrekkelijk kan maken, aarzel niet om dat aan de tornooicommissie te melden!

(c) 2012, Sporta