Kalender en poulesamenstelling Beker Boonet zijn bekend

Zoals in de teaser stond zijn er dus geen eindrondes dit seizoen. Alle acht ploegen die inschreven voor de hogere en alle zes van de lagere reeks passen per reeks in één poule. De winnaar wint de beker Boonet. Intussen is de speelkalender (klik op deze tekst op de kalender te zien) bekend. Nu is het aan de clubs om de speeldata onderling af te spreken. Alle matchen moeten gespeeld zijn voor 26 april 2014. Op elke forfait staat een boete, spreek dus alleen data af waarvan je zeker weet dat ze voor beide teams passen.

Hoe plan je de wedstrijden precies in? In deze poule-indeling (klik op deze tekst om de indeling te zien) vind je alle contactgegevens van de ploegverantwoordelijke terug. De thuisploegen nemen zo snel mogelijk contact op met de bezoekers. Gebeurt dat niet binnen de maand, dan verwittigen de bezoekers de provinciale verantwoordelijke op het e-mailadres tt.extracompetities@sporta.be. Op dat adres kan je ook terecht bij problemen of vragen.

Na afloop van een wedstrijd, stuurt de thuisploeg het wedstrijdblad naar het secretariaat. Daarna geeft zij de uitslag ook door via TT-Online. Daar vind je ook alle actuele informatie over de Beker Boonet terug.

(c) 2012, Sporta