34 inschrijvingen voor Beker Roger De Hollogne

34 teams zullen meestrijden om de beker Roger De Hollogne dit seizoen. Van de 20 ploegen in de hogere reeks, gaan de eerste twee van elke poule rechtstreeks door naar de eindronde. Afhankelijk van het quotiënt van de gewonnen en verloren sets, komen daar nog de beste twee derde plaatsen bij. Van de 14 ploegen in de lagere reeks gaat de top vier van elke poule naar de kwartfinale.

Intussen is het speelschema bekend en dat vind je hier terug (klik op deze tekst om het speelschema te zien).  De thuisclubs nemen binnen de maand contact op met de bezoekers om in onderling overleg een matchdag af te spreken. In dit bestand vind je alle contactgegevens. Je hoeft die speeldata niet door te mailen, maar probeer de afspraken zo vlug mogelijk vast te leggen. Alle poulewedstrijden moeten voor 22 februari gespeeld zijn. Forfaits worden 'beloond' met een boete.

Na afloop van een wedstrijd, stuurt de thuisploeg het wedstrijdblad naar het secretariaat in Berchem én brengt zij de uitslag in in TT-online. Wanneer de thuisclub niet binnen de maand contact neemt met een bezoekende ploeg of bij problemen/vragen, is er één e-mailadres: tt.extracompetities@sporta.be.

(c) 2012, Sporta