Achtste G-judotornooi Mori-No-Otoko zo leuk dat het negende al vast staat

Ze waren heel zenuwachtig, onze judoka's. 5 oktober was een grote dag voor hen, want voor eigen publiek wilden ze natuurlijk eens zo hard schitteren. Gelukkig viel alle stress van hun schouders tijdens de muzikale opwarming, zodat ze helemaal opgepept waren om aan hun kampen te beginnen.

Zonder uitzondering iedereen deed zijn of haar uiterste best en gaf het beste van zichzelf. Eigenlijk was het spijtig dat een kamp maar één winnaar kan hebben, in feite verdient iedereen het om te winnen. Niet in het minst de delegaties uit vele landen die er een hele reis voor over hadden om in Herenthout mee voor sportieve hoogstandjes te komen zorgen.

Allemaal samen maakten zij er een vlekkeloze dag van, die absoluut voor herhaling vatbaar is. Schrijf dus maar al op:  op 11 oktober 2014 nodigen we alle G-judoka's opnieuw uit op dit zalige feest voor de judosport! Hopelijk wordt het opnieuw zo'n groot succes.

Vanwege het bestuur en G-judoteam van Veteranen Herenthout een dikke merci aan alle sponsors en medewerkers! Zonder hen was dit succes er nooit gekomen.

Hoe zeer verschilt (of juist niet!) G-judo eigenlijk van 'normaal' judo? Bekijk hier het G-judoreglement.

(c) 2012, Sporta