Een échte Boretti, maar dan voor buiten

Eind vorige eeuw, in het centrum van de goede smaak Italië, begint de geschiedenis van Boretti. De missie is helder: De keuken moet een belangrijkere rol gaan spelen in het huishouden en er moet meer design en passie in. Dat alles dankzij kwalitatief hoogstaande, robuuste, fraai vormgegeven, betrouwbare en functionele apparaten. Begin jaren negentig is het 1e robuuste Italiaans design fornuis een feit en is Boretti geboren. Boretti staat voor het Italiaanse leven - la dolce vita -, het genieten van eten en drinken, maar ook voor design, functionaliteit en klasse. De apparaten van Boretti zijn imposant en stijlvol vormgegeven. Een hoogstandje van design en techniek en toveren uw keuken om tot een blikvanger in huis. Een keuken waar heerlijk van het eten èn het leven genoten kan worden. Maar ook een keuken met groot gebruiksgemak.

Aan deze ijzeren formule van functionaliteit en Italiaans design is in al die jaren niets veranderd. In de fabrieken bij Milaan worden de apparaten liefdevol geproduceerd en met zorg en aandacht vervaardigd. Alles van Boretti wordt uitgebreid getest en gecontroleerd en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Uniek is dat nagenoeg elk Boretti apparaat in elke gewenste kleur gespoten kan worden zodat u uw keuken nog meer naar eigen smaak kunt inrichten en aankleden.

Boretti is veel meer dan een fornuis alleen, het is een substantieel onderdeel van het alledaagse leven geworden en vormt het pronkstuk in de keuken. Uitgangspunt bij elk afzonderlijk Boretti product is dat iedere zichzelf respecterende kok het liefst werkt met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Apparatuur die eenvoudig in gebruik is en er ook nog eens oogstrelend mooi uitziet.

Inmiddels hebben we een compleet assortiment keukenapparatuur opgebouwd en is ons assortiment uitgebreid met onder meer koelkasten, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, wijnkoelers, koffie- en espressomachines en een complete lijn van inbouwapparatuur. Kortom elk apparaat dat in de keuken wenselijk kan zijn. Ook andere schitterend vormgegeven artikelen als kranen, pannen, messen, koffiekopjes en prullenbakken zijn toegevoegd. En dankzij het gebruiksgemak, de betrouwbaarheid en natuurlijk het oogstrelende ontwerp, zorgt Boretti elke keer opnieuw voor een kooksensatie. Het is niet voor niets dat kenners trots zijn op ‘hun Boretti’

Italianen weten als geen ander wat goed leven is: La Dolce Vita. Genieten van elkaar, van lekker eten en drinken, van goede conversaties, aandacht hebben voor de mooie dingen: vurig, hartstochtelijk en vol overgave genieten van het leven. Dat is passie. Italiaanse passie.

En Boretti brengt deze passione nella cucina

(c) 2012, Sporta