Welkom in de wereld van Boretti

Eind vorige eeuw, in het centrum van de goede smaak Italiƫ, begint de geschiedenis van Boretti.

De missie is helder: De keuken moet een belangrijkere rol gaan spelen in het huishouden en er moet design en passie in. Begin jaren negentig is het 1e robuuste Italiaans design fornuis een feit en is Boretti geboren. Boretti staat voor het Italiaanse leven - La Dolce Vita -, het genieten van eten en drinken, maar ook voor design, functionaliteit en klasse. De apparaten van Boretti zijn imposant en stijlvol gevormd. Een hoogstandje van design en techniek toveren uw keuken om tot een blikvanger in huis.

Boretti is veel meer dan een fornuis alleen, het is een substantieel onderdeel van het alledaagse leven geworden en vormt het pronkstuk in elke keuken. Uitgangspunt bij elk afzonderlijk Boretti product is dat iedere zichzelf respecterende kok het liefst werkt met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Apparatuur die eenvoudig in gebruik is en er ook nog eens oogstrelend mooi uitziet.

Inmiddels hebben we een compleet assortiment keukenapparatuur, een Outdoor BBQ lijn en ook een complete lijn van inbouwapparatuur. Italianen weten als geen ander wat goed leven is! Genieten van elkaar, van lekker eten en drinken, van goede conversaties, kortom Boretti heeft aandacht voor de mooie dingen: vurig, hartstochtelijk en vol overgave. Dat is passie. Dat is Boretti.

Wielrennen is een onderdeel van onze passie en we zijn daarom erg blij dat we de Marc Herremans Challenge mogen ondersteunen. Verder zijn we ook fier op de tweede editie van de Classico Boretti op 2 augustus. U kan hiervoor nog inschrijven op www.classicoboretti.be, mis het niet!

(c) 2012, Sporta