Secretariaatsnieuws

INSCHRIJVINGEN 2012-2013

Morgen zullen de inschrijvingsformulieren verzonden worden aan de clubsecretarissen per mail.Op 14 en 15 mei (clubs krijgen datum toegewezen) verwachten wij de clubverantwoordelijke met de ingevulde documenten op de federatie om zich persoonlijk te komen inschrijven.


SR-CURSUS 2012

In oktober 2012 zal de SR-cursus plaatsvinden. Inschrijvingen hiervoor kunnen steeds doorgegeven worden via volleybal@sporta.be.

 Data:    maandag 1 oktober

               dinsdag 2oktober

               dinsdag 9 oktober

Adres:   Boomgaardstraat 22 , 2600 Berchem (2e verdieping)


SPELERS EN/OF SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

Verschillende ploegen zijn al druk in de weer met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Op het prikbord van de website van Volleybal Antwerpen staan dan ook verschillende berichten van ploegen die op zoek zijn naar nieuwe spelers of scheidsrechters.

Bekijk deze zoekertjes of plaats er zelf een via www.sporta.be/volleybal --> Antwerpen --> Prikbord


RUN TO WALK AGAIN: UITDAGENDE ESTAFETTELOOP

Run To Walk Again  is een estafetteloop van 337,56 km (of 8 marathons) doorheen het Vlaamse revalidatielandschap. Tijdens die estafettemarathon wisselen lopers en minstens één handbiker elkaar af  om het parcours te overbruggen. Dat parcours passeert langs enkele Vlaamse revalidatiecentra en scholen uit het buitengewoon onderwijs.

De start van RunTWA is voorzien op vrijdag 14 september op het Sporta-centrum in Tongerlo. Bij inschrijving geven de teams van maximum acht personen hun nagestreefde gemiddelde snelheid op. Op die manier vertrekken de 'traagste teams' als eerste, zodat er geen spectaculaire leemtes gapen bij de aankomst in Wuustwezel. De aankomst is gepland op zaterdag 15 september in Wuustwezel, de thuisbasis van RunTWA-peter en To Walk Again vzw oprichter Marc Herremans. Meter is hinkstapspringster Svetlane Bolshakova. Alle info via www.runtowalkagain.be.

(c) 2012, Sporta